Over mij

Werkervaring

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als zangdocent aan De Theaterhavo/vwo. Op deze middelbare school gespecialiseerd in theater, film en vormgeving verzorg ik de zanglessen in zowel onder- als bovenbouw. Daarnaast dirigeer ik twee popkoren en geef ik muziektheorieles aan de worshiptrack van Kingdom Life College. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als privé-zangdocent en zangcoach van muziektheaterproducties.

img_7619-kopie

Opleiding

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Docent muziek van Codarts in Rotterdam met zang als primair bijvak en daarna heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK afgerond. In 2014/2015 heb ik de worshiptrack van Kingdom Life College in Rotterdam gevolgd om mij verder te specialiseren als aanbiddingsleider.

Worship Jeugddienst GKV

Zingen

Mijn grote passie is worship en muziektheater. Zangcoaching van muziektheaterproducties en coaching van aanbiddingsleiders en -bands zijn hierdoor ook dingen die ik erg graag doe! Verder houd ik mij bezig met het schrijven en uitvoeren van mijn eigen songs en zing ik regelmatig in verschillende aanbiddingsbands, waaronder op vaste basis in mijn thuiskerk Redeemer Delft.