Over mij

Werkervaring

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als zangdocent aan De Theaterhavo/vwo. Op deze middelbare school gespecialiseerd in theater, film en vormgeving verzorg ik de zanglessen in zowel onder- als bovenbouw. Verder dirigeer ik al een aantal jaar met veel plezier het vrouwen-studentenkoor Vedette en vanaf september 2022 een popkoor van de SKVR. Daarnaast geef ik privé-zanglessen in Delft. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als zangcoach van muziektheaterproducties en dirigent van meerdere koren.

img_7619-kopie

Opleiding

Na mijn afstuderen aan de opleiding Docent muziek van Codarts in Rotterdam met zang als primair bijvak, heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK afgerond. In 2014/2015 heb ik de worshiptrack van Kingdom Life College in Rotterdam gevolgd om mij verder te specialiseren als aanbiddingsleider.

Worship Jeugddienst GKV

Zingen

Mijn grote passie is worship en muziektheater. Zangcoaching van muziektheaterproducties en coaching van aanbiddingsleiders en -bands zijn hierdoor ook dingen die ik erg graag doe! Verder houd ik mij bezig met het schrijven en uitvoeren van mijn eigen songs en zing ik regelmatig in verschillende aanbiddingsbands en projectkoren.