Over mij

Werkervaring

Sinds januari 2019 ben ik werkzaam als zangdocent aan De Theaterhavo/vwo. Op deze middelbare school gespecialiseerd in theater, film en vormgeving verzorg ik de zanglessen in zowel onder- als bovenbouw. Daarnaast werk ik sinds september 2021 als muziek- en koordocent op het Grotius College. Hier geef ik les aan de mavo/havo/vwo onderbouw van de Waldorf-afdeling (vrije school onderwijs). Verder dirigeer ik al een aantal jaar met veel plezier het vrouwen-studentenkoor Vedette. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als privé-zangdocent en zangcoach van muziektheaterproducties.

img_7619-kopie

Opleiding

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Docent muziek van Codarts in Rotterdam met zang als primair bijvak en daarna heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK afgerond. In 2014/2015 heb ik de worshiptrack van Kingdom Life College in Rotterdam gevolgd om mij verder te specialiseren als aanbiddingsleider.

Worship Jeugddienst GKV

Zingen

Mijn grote passie is worship en muziektheater. Zangcoaching van muziektheaterproducties en coaching van aanbiddingsleiders en -bands zijn hierdoor ook dingen die ik erg graag doe! Verder houd ik mij bezig met het schrijven en uitvoeren van mijn eigen songs en zing ik regelmatig in verschillende aanbiddingsbands, waaronder in mijn thuiskerk Redeemer Delft.