Over mij

Werkervaring

Van januari 2019 t/m juli 2023 ben ik werkzaam geweest als zangdocent aan De Theaterhavo/vwo. Op deze middelbare school gespecialiseerd in theater, film en vormgeving verzorgde ik de zanglessen in zowel onder- als bovenbouw. Verder heb ik jarenlang verschillende pop- en jazzkoren in Delft en Rotterdam gedirigeerd en privé-zanglessen gegeven. In het verleden heb ik daarnaast ook gewerkt als zangcoach van muziektheaterproducties.

img_7619-kopie

Opleiding

Na mijn afstuderen aan de opleiding Docent muziek van Codarts in Rotterdam met zang als primair bijvak, heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK afgerond. In 2014/2015 heb ik de worshiptrack van Kingdom Life College in Rotterdam gevolgd om mij verder te specialiseren als aanbiddingsleider.

Worship Jeugddienst GKV

Zingen

Mijn grote passie is worship en muziektheater. Zangcoaching van muziektheaterproducties en coaching van aanbiddingsleiders en -bands zijn hierdoor ook dingen die ik erg graag doe! Verder houd ik mij bezig met het schrijven en uitvoeren van mijn eigen songs en zing ik regelmatig in verschillende aanbiddingsbands en projectkoren.