Over mij

Opleiding

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Docent muziek van Codarts in Rotterdam met zang als primair bijvak en daarna heb ik de opleiding Dirigent Licht Vocaal van BALK afgerond. In 2014/2015 heb ik de worshiptrack van Kingdom Life College in Rotterdam gevolgd om mij verder te specialiseren als aanbiddingsleider.

img_5071

Werkervaring

Momenteel dirigeer ik 3 koren in Delft en omstreken. Verder heb ik eind 2016 Vocal Group BRAVE opgericht waarin ik het zelf zingen combineer met het leiden van deze groep. Daarnaast ben ik werkzaam als muziekdocent op het ROC en geef ik muziektheorieles aan de worshiptrack van Kingdom Life College. De koren die ik dirigeer zijn heel divers in niveau, genre en samenstelling: het (pop)vrouwenkoor Vedette van studentenvereniging Virgiel staat onder mijn leiding, net als a capella jazzkoor Vocalzz van studentenjazzvereniging Groover en Spangen Gospel Choir uit Rotterdam.  Ook werk ik incidenteel als privé-zangdocent, ben ik meerdere malen als zangcoach bij muziektheaterproducties betrokken geweest en geef ik workshops op koor-gebied.

img_7619-kopie

Zingen

Mijn grote passie is worship en muziektheater. Zangcoaching van muziektheaterproducties aan solisten en groepen of coaching van aanbiddingsleiders en -bands is hierdoor ook een van de dingen die ik erg graag doe! Verder houd ik mij bezig met het schrijven en uitvoeren van mijn eigen nummers en zing ik regelmatig in verschillende aanbiddingsbands.