Reacties

“Hoi Kim een paar jaar geleden heb ik bij jou zanglessen gevolgd. Er waren een aantal dingen qua techniek waar ik best wat moeite mee had. Sinds kort ben ik weer meer met muziek bezig, en dus ook met zingen, en wat schetst mijn verbazing…… het gaat nu een stuk beter, ook al heb ik in de tussentijd bijna niet gezongen! Dank je wel voor al de dingen die je mij hebt geleerd, ik heb er nu zoveel profijt van!”
— Oud-zangleerling

IMG_0827

“We willen jou en heel BRAVE super bedanken voor de muzikale begeleiding tijdens onze dienst. We vonden het prachtig, met muziek en zeker ook a capella. Vooral Oceans was prachtig! We hebben in de loop van de avond heel veel mooie reacties gehoord over de dienst, en zeker ook veel complimenten over jullie!”
— Bruidspaar n.a.v. het verzorgen van de muziek in hun bruiloftsdienst door Vocal Group BRAVE

“Ik ben intelligent en had wat voorkennis, maar ik moest flink aanpoten om het bij te houden. Ik vond dat heel fijn want het gaf mij een goede uitdaging. Ik vond het top geregeld, leuk om te volgen en heel leerzaam. Je hebt een fijne manier van lesgeven :)”
— Deelnemer Muziektheoriecursus 2019

IMG_1266 (Edited)“Bedankt Tim en Kim voor de muzikale begeleiding van ons 20 jarig lustrum feest. We hebben genoten van jullie muziek én jullie hebben beide een prachtige stem. De warme huiselijke sfeer die jullie neerzetten voelde a la De Haven!”
— Vrijwilligers en medewerkers Stichting De Haven n.a.v. het verzorgen van samenzang tijdens het lustrumdiner


“Heel erg bedankt voor de workshop. Iedereen vond het echt onwijs leuk. Vooral tof dat je samen iets kan maken op zo’n manier. Bedankt dat je daar ook aan mee hebt gewerkt! Ik vond dat je het heel leuk aanpakte. Was niet te lang, niet te veel van hetzelfde en goed tempo.”
— Organisator vrijgezellenfeest n.a.v. zangworkshop

Resultaat van deze workshop: