Vocal Group BRAVE

Vocal group BRAVE bestaat uit 5 enthousiaste jonge mensen met een passie voor muziek en voor God. BRAVE heeft een breed repertoire, dat is opgebouwd uit voornamelijk a capella pop, worship, jazz en gospel.

Je kunt BRAVE boeken voor kerk- of bruiloftsdiensten, recepties, concerten of andere gelegenheden. Wij zijn ervan overtuigd dat a capella koormuziek een unieke sfeer kan creëren voor jouw evenement! In overleg is het daarnaast mogelijk om samenzang in een kerkdienst te verzorgen met instrumentale begeleiding. Ook kunnen we op verzoek jouw lievelingslied omtoveren tot een schitterend a capella arrangement.

BRAVE bestaat uit 5 leden: Jarinne de Jong, Kim Nijs (tevens muzikaal leider), Stephen Vooijs, Ruben Wiersma en Marnix de Jong.

Onze visie

  • We streven naar professionaliteit en kwaliteit in alles wat we doen.
  • We leven naar de normen en waarden die in de Bijbel staan. Zo bestaat ons repertoire uit liedjes die echtheid uitstralen en opbouwend zijn. Daarnaast zijn we echt in hoe we met elkaar en met anderen omgaan.
  • We vinden vriendschap en plezier heel belangrijk. We zijn een team! We hebben vertrouwen in elkaar en elkaars talenten.
  • We willen een geluid brengen van vernieuwing en positiviteit. Naast het coveren van bestaand repertoire, besteden we daarom ook tijd aan het arrangeren en componeren van nieuwe muziek.

“Trust the LORD! Be brave and strong and trust the LORD.” (Psalm 27:14 CEV)

Contact
Zou je het leuk vinden als BRAVE komt zingen op jouw bruiloft of ander event? Of heb je andere vragen over BRAVE? BRAVE is te bereiken via info@vocalgroupbrave.nl of op telefoonnummer 06-22859503. Wij horen graag van je!

Volg ons ook op instragram (@vocalgroupbrave) om op de hoogte te blijven van updates!